Landry el Rumbero

Landry el Rumbero          

Landry el Rumbero 1

+infofacebook  WEB                                                                      índice

Landry el Rumbero és un grup que barreja de cançons originals amb una sel·lecció de temes i danses infantils de tota la vida, passades pel sedàs de la Rumba Catalana. Produït per Sicus Carbonell, líder de Sabor de Gràcia, ha comptat amb músics de la talla de David Torras d’Ai, Ai, Ai, Dj Panko d’Ojos de Brujo, Joan Garriga de La Troba Kung Fú, Pep Pascual o Wagner Pa entre altres. Aquest però, té l’objectiu de fer ballar als petits i no tan petits en un directe que no pararà de sorprendre’ns pel seu ritme frenètic i una gran quantitat de danses i jocs al compàs del ventilador. El seu segon treball “Les cançons i els poemes de nadal”  que va ser estrenat al Liceu, va rebre una gran acollida per la crítica del sector.

Esta entrada fue publicada en Landry el Rumbero. Guarda el enlace permanente.